Η Εταιρεία

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Αφροδίτη

100% Ελληνικό προϊόν.

Η βιοτεχνία ηλιακών συστημάτων ΑΦΡΟΔΙΤΗ ιδρύθηκε το 1989. Ο τομέας των ηλιακών συστημάτων δεν ήταν κάτι άγνωστο αφού ασχολούμασταν με το αντικείμενο από το 1977. Ο στόχος της εταιρείας μας ήταν να προσφέρει την μεγίστη ποιότητα και αξιοπιστία στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Μετά από εμπειρία πολλών ετών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε έναν κορυφαίο ηλιακό θερμοσίφωνα με τον καλύτερο συντελεστή κόστους προς απόδοση.

Όλοι μας οι ηλιακοί θερμοσίφωνες προσφέρουν στάνταρτ επιλεκτικό συλλέκτη με κρύσταλλα ασφαλείας (SOLAR GLASS), και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 7 έως 20 έτη (αναλόγως το μοντέλο).

Αναλυτική περιγραφή

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με κύριο στόχο να επιτυγχάνει μεγάλη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η υπεροχή του ηλιακού θερμοσίφωνα ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται στον σωληνωτό χάλκινο επιλεκτικό συλλέκτη με τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης, σας παρέχει συνέχεια καυτό νερό ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες.

  • Εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα τύπου A.I.S.I 304 B.A πάχους 0.6mm.

  • Μόνωση από Freon Free διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας.

  • Μανδύας κλειστού κυκλώματος για γρήγορη εναλλαγή θερμότητας.

  • Δοχείο από γαλβανισμένο χάλυβα πάχους 3mm για αντοχή έως 30 Atm.

  • Ανοδική προστασία με ράβδο μαγνησίου.

  • Ηλεκτρική αντίσταση 4 kw.

  • Τετραπολικός Θερμοστάτης διπλής ασφαλείας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η Afroditi Solar και το έμπειρο δiκτυο τεχνικών της, δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση, αντικατάσταση, επισκευή, κατασκευή, συντήρηση (service) ηλιακών θερμοσιφώνων.

7ετής Εγγύηση

Η εταιρία μας παρέχει 7ετή γραπτή εγγύηση. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μας πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας.

Service Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Όποιον ηλιακό θερμοσίφωνα και αν έχετε αναλαμβάνουμε την συντήρηση του (σέρβις) με το άρτια εξοπλισμένο και ειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Όποιον ηλιακό θερμοσίφωνα και αν έχετε αναλαμβάνουμε την επισκευή του όποιο πρόβλημα και αν έχετε, με γραπτή εγγύηση για όλες τις εργασίες μας.

Άμεση Τοποθέτηση

Η εταιρεία μας με τα έμπειρα συνεργεία που διαθέτει, αναλαμβάνει την άμεση τοποθέτηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα σε όλη την Αττική.

Μελέτη Τοποθέτησης Ηλιακού

Μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών αναλαμβάνει για την εταιρεία μας τη μελέτη και εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα

Ανταλλακτικά Θερμοσίφωνα

Διαθέτουμε πλήρες στοκ ανταλλακτικών και αντιστάσεων για όλους τους τύπους ηλιακών θερμοσίφωνων, ακόμα και αυτών που έχουν κλείσει.